Date companie
 
 
 
 

Medicul Herman Berkovits a primit titlul Doctor Honoris Causa, la Universitatea Titu Mairorescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Noiembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Titu Maiorescu
 

Moment de sărbătoare la Universitatea Titu Maiorescu, din Capitală. Medicul Herman Berkovitz a fost declarat doctor Honoris Causa, în cadrul unei ceremonii la care au participat mai multe personalități.

SMARANDA ANGHENI, rector

"Avem marea onoare ca pe excelența sa, Doctorul Herman Berkovitz, să îl declarăm Doctor Honoris Causa al universității Titu Maiorescu, din București să îi întărim titlul oficial, cu pecetea și însemnele universității și semnătura noastră." 

Emoționat, medicul pediatru a ținut un discurs despre iubire și toleranță și a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat în cariera sa.

HERMAN BERKOVITS, medic

"Mulțumesc celor doi fii ai mei, care sunt în sală cu mine. Mulțumesc tuturor prietenilor mei, că am o sumedenie de prieteni în România."

Herman Berkovits-Tvica este a doua generație a supraviețuitorilor Holocaustului. Din 1985 conduce Clinica Privată de Medicină Pediatrică și Generală în orasul Ierusalim. În prezent, este medicul personal al premierului Israelian Benjamin Netanyahu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Se caută soluții pentru cooperarea teritorială ( 8 Mai 2018 )

    Beneficiile cooperării teritoriale, analizate la Universitatea Titu Maiorescu din Capitală! Prestigioasa insitituție de învățământ a găzduit un eveniment organizat împreună cu Academia Europeană a Regiunilor și în parteneriat cu Executivul Regiunii Flandra a Regatului Belgiei și membrii Universității Titu Maiorescu. 

  • Eugen Simion, Doctor Honoris Causa ( 8 Decembrie 2017 )

    Academicianul Eugen Simion, Doctor Honoris Causa al Universității Titu Maiorescu din Capitală. Evenimentul s-a desfășurat în Aula Magna a Universității, în cadrul unei ceremonii impresionante, la care au participat personalități ale educației, cercetării, științei și culturii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2