Date companie
 
 
 
 

Medicul Radu Zamfir, naș de cununie la nunta fiicei salvatorului său

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, medic, radu, aviatic, sotia, petrescu, fiica, muntii, nunta, apuseni, nas, pivniceru, zamfir, salvator, trif
 

Medicul Radu Zamfir a revenit în județul Alba, la un an și jumătate după tragicul accident aviatic din Munții Apuseni! De data aceasta, însă, pașii medicului au fost purtați cu bucurie în Apuseni. Radu Zamfir și soția sa au fost nașii de cununie ai fetei moțului care l-a salvat pe medic de la moarte.

RADU ZAMFIR, medic supraviețuitor "Am fost încântați de propunere și onorați și iata-ne aici. Suntem legați de acum încolo ireversibil."

Evenimentul a avut loc în satul Horea. La nuntă au mai fost prezenți copilotul Răzvan Petrescu, dar și medicul Cătălin Pivniceru.

GHEORGHE TRIF, salvator "Nu m-am așteptat așa rapid! Cum l-am întrebat, a și acceptat, fără rețineri. Încă s-o bucurat, emoționat. Au venit Pivniceru și Răzvan. Ianceu are probleme, că venea. Au promis că vin!"

Printre cei 300 de nuntași s-au numarat si ceilalti salvatori care au ajutat la scoaterea victimelor din avionul prabusit în creierii munților.

RĂZVAN PETRESCU, copilotul lui Adrian Iovan "Mă simt ca parte din familie. Și anul trecut, și acum, sunt oameni deosebiți."

Pe 20 ianuarie 2014, Radu Zamfir se afla într-un avion care transporta o echipă medicală, de la București, la Oradea, pentru o prelevare de organe. Lângă localitatea Petreasa, la limita dintre județele Cluj și Alba, aeronava a executat o aterizare forțată în urma căreia pilotul Adrian Iovan și tânăra Aurelia Ion, studentă la medicină, și-au pierdut viața. Copilotul Răzvan Petrescu și medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul Sfânta Maria și Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal Beiuș, județul Bihor, au fost răniți. Epava avionului și victimele au fost găsite de trei localnici, printre care și Gheorghe Trif, după ore întregi de căutare pribntr-o zonă muntoasă extrem de dificilă. Lor li s-au alăturat echipe de salvatori formate din pompieri, jandarmi montani, salvamontiști, polițiști, angajați ai Parcului Național Munții Apuseni, dar și alți localnici.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2