Date companie
 
 
 
 

Mesaje de Crăciun

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mesaj, craciun, daniel, iohannis, tudose
 

Mesaje de Crăciun pentru români! Președintele Klaus Iohannis a lansat un îndemn la bucurie și a arătat că trebuie să ne arătăm aprecierea și recunoștință pentru cei din jur. Și Preafericitul Daniel a transmis un mesaj emoționat pentru români. Patriarhul îi sfătuiește pe credincioși să fie mai buni și mai înțelegători cu cei din jur.

PREAFERICITUL DANIEL, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române "Cu prilejul acestei mari sărbători a creștinătății, ne gândim în mod deosebit la românii din țară, dar și din afara țării. Românii de lângă granițele actuale ale României, dar și la românii din Diaspora. Îi pomenim în rugăciunile noastre și trebuie să arătăm semne de fratietate și de comuniune românească. De asemenea, suntem chemați să-i ajutăm pe cei săraci, pe cei bătrâni, pe oamenii bolnavi, însingurați și neajutorați, să răspândim în jurul nostru pace și bucurie din pacea și bucuria Lui Hristos."

La rândul său, într-u mesaj postat pe facebook, premierul Mihai Tudose le cere românilor să se gândească mereu la ceea ce îi unește. ”Nașterea Domnului reprezintă un prilej de bucurie pentru noi toți. În aceste zile de sărbătoare, vă doresc tuturor momente minunate alături de cei dragi și să vă gândiți mereu la ceea ce vă unește!" scrie premierul, încheind cu urarea "Crăciun fericit!".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2