Date companie
 
 
 
 

Mesaje în amintirea victimnelor și flori, in stația de metrou Maelbeek

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Bruxelles, metrou, statie, maelbeek
 

Flori, lacrimi și mesaje dureroase, la Bruxelles, în ziua redeschiderii stației de metrou Maelbeek, la mai bine de o lună de la atentatele comise de jihadiști. Soldați înarmați au patrulat atât pe peron, dar și prin vagoane, în timp ce pasagerii s-au oprit pentru a depune flori și a scrie câte un gând în memoria celor care și-au pierdut viața într-o zi în care teroarea a dominat capitala europeană.

prin telefon: ALEXANDRA SPÂNU, corespondent, Bruxelles “Din păcate, trebuie să trecem pe aici în fiecare dimineață și în fiecare seară. Cu tristețe în glas, dar și în privire, locuitorii Bruxelles-ului încearcă să meargă mai departe. Mesajele lor de pace și toleranță domină intrarea în stația de metrou. Suntem răniți, dar vom supraviețui. Dragostea trebuie să fie singura religie, nu există străini pe pământ.... au scris locuitorii capitalei europene pe zidul amintirilor.”

VOX “- Un sentiment ciudat, pentru că dimineață, când am trecut pe aici, toată lumea era foarte tăcută. - Ai adus flori ? - Nu, doar am scris ceva. - Ce anume ? - Împreună, împotriva terorismului!”

Apropiații victimelor au venit și ei să se reculeagă, însoțiți de infirmiere și psihologi. 32 de persoane și-au pierdut viața, în 22 martie, în urma exploziei de la metrou și a atentatului din aeroportul Zaventem, provocat de doi kamikaze.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2