Date companie
 
 
 
 

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, la debutul campaniei electorale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mesaj, campanie, electorala, iohannis
 

Mesaj de la Klaus Iohannis, la începerea campaniei electorale pentru alegerile locale! Șeful statului a transmis mai multe recomandări pentru alegători dar și pentru candidații care au intrat în lupta electorală. Președintele nu a ratat să critice indirect partidele care nu s-au conformat solicitărilor de reformare. Cea mai importantă solicitare a fost simplă: mergeți la vot!

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Uitați-va bine la candidați, uitați-vă și gânditi-vă dacă candidatul dvs preferat este un om integru, să nu fie certat cu legea. Uitati-vă bine dacă este un bun gospodar, fiindcă el va trebui să raspundă de gospodarirea localitații. Uitati-vă și întrebați-i dacă cunosc problemele localitații dvs, dacă vin cu soluții. Urmăriți campania electorală, mergeți la adunările electorale, întrebați candidatul dumneavoastră cum vede dezvoltarea localității, puneți intrebări incomode "

Klaus Iohannis a avut un sfat și pentru candidați, cărora le-a cerut să evite scandalurile și să propună soluții pentru problemele oamenilor.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Iar candidaților le spun: faceți o campanie curată, mergeți, expuneti-vă programul electoral, vorbiți cu oamenii, veniți cu solutii, faceți o campanie centrată pe proiecte, nu pe scandal, nu pe mizerii!"

Mesajul cel mai important a făcut referire la prezența la vot.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Aceste alegeri sunt foarte importante, oamenii pe care îi alegem vor fi responsabili de destinul localității în care trăim, la sfârșit vă rog să mergeți la vot. "« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2