Date companie
 
 
 
 

Metallica a realizat un clip dedicat experienței din România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : clip, Metallica
 

Capitala României le-a intrat la suflet membrilor trupei Metallica! După concertul susținut miercuri seară în București, protagoniștii formației rock au realizat un clip video intitulat ”Metallica: Mulțumim, București!”. Videoclipul ilustrează cele mai importante zone din oraș: Piața Unirii, Palatul Parlamentului, Sala Palatului, Ateneul Român, Arcul de Triumf, dar și Centrul Vechi.

AMBIANȚĂ

În clipul video dedicat orașului București apar și oamenii care au lucrat la montarea scenei pentru concertul de pe Arena Națională, momente din timpul evenimentului, dar și bucuria trăită de cei mai înfocați fani prezenți la spectacol.

AMBIANȚĂ

Videoclipul a fost postat pe canalul de youtube al formației rock și a strâns peste 15.000 de vizualizări în doar 24 de ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Un nou clip de promovare a României în turismul internațional ( 18 Martie 2019 )

    Un nou clip de promovare a României a fost lansat de Ministerul Turismului! Sub sloganul „România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an”, țara noastră este prezentată ca un „loc viu, vibrant” și ca „tărâmul petrecerilor”.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2