Date companie
 
 
 
 

Metoda „Pandora”, folsotă de hoții de mașini de lux

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iunie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furt, hoti, politisti, masini, metoda, entry, pandora, keyless
 

O metodă de furt a mașinilor de lux dotate cu sistemul ”keyless entry”, în atenția polițiștilor, care transmit o avertizare posesorilor de astfel de autovehicule! Conform polițiștilor, hoții folosesc dispozitive electronice de ultimă generație, denumite „Pandora”, prin care fură de la distanță informațiile stocate în cheile mașinilor. Practic, hoții scanează cu acest dispozitiv cumpărat de pe piața neagră cheia pe care proprietarul o ține în casă și, apoi, cu informațiile obținute fură mașina și dispar.

ALEXANDRA VLAD, reporter „În România, metoda este aplicată de grupări albanezo-române sau din Republica Moldova. Hoții de mașini își cumpără dispozitivele „Pandora” de pe piața neagră din Albania și Ucraina. Mașinile furate sunt duse, apoi, în Belarus, Serbia, Georgia, și Ucraina.”

Recent, polițiștii Serviciului Furturi Auto București au cercetat un astfel de caz. O tânără a rămas fără automobilul parcat în fața casei. Din fericire, hoții nu apucaseră să-l scoată din țară și polițiștii au reușit să-l recupereze. Până acum, polițiștii de la Furturi Auto din București au prins două grupări de hoți care acționau cu dispozitive Pandora și au recuperat mai multe mașini.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2