Date companie
 
 
 
 

Metrorex: Negocierile cu Ministerul Transporturilor au eșuat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 August 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : negocieri, metrou
 

Metrorex anunță continuarea protestelor, luni și marți, în fața sediului Guvernului. Decizia vine după ce negocierile cu Ministerul Transporturilor au eșuat. Unitatea Sindicatul Liber Metrou s-a întâlnit, vineri cu conducerea Ministerului Transporturilor și a Metrorex, cu care nu s-a înțeles însă în privința revendicărilor. Întâlnirea a fost cerută de liderii sindicatului Unitatea Sindicatul Liber Metrou, după acțiunile de pichetare organizate în cursul săptămânii în fața ministerului. La finalul întâlnirii, ministrul Lucian Șova și-a manifestat în continuare întreaga disponibilitate la dialog cu reprezentanții sindicatului. USLM a mai organizat acțiuni de protest și între 20-23 august, în fața sediului Ministerului Transporturilor, față de situația dezastruoasă în care se află Metrorex, considerând că societatea se află în blocaj financiar, economic și social. La întâlnire au participat directorul Metrorex, Dumitru Șodolescu, liderii de sindicat și reprezentanți ai comercianților de la metrou.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Stația dintre Berceni și Șoseaua de Centură va fi gata în 2021 ( 4 Decembrie 2018 )

  O nouă stație de metrou va fi construită pe Magistrala 2! Metrorex și Primăria Sectorului 4 al Capitalei vor demara un proiect comun de construcție a unei stații de metrou la nivel suprateran, între stația de metrou Berceni, actual capăt de linie al Magistralei M2, și Șoseaua de Centură. 

 • Greva generală de la metrou, suspendată ( 20 Noiembrie 2018 )

  Sindicaliștii de la metrou suspendă greva generală, programată să înceapă miercuri și care ar fi urmat să se desfășoare pe perioadă nedeterminată, între orele 4.00 și 16.00. Motivul: înainte de a protesta, ei ar vrea să negocieze...

 • Angajații Metrorex solicită majorarea salariilor cu 42% ( 15 Noiembrie 2018 )

  Grevă de avertisment la metrou, în această dimineață! Timp de două ore, în intervalul 4:00 - 6:00, nici un tren nu a circulat. Angajații Metrorex sunt nemulțumiți de salarii.

 • Incident la metrou ( 9 Octombrie 2018 )

  Momente de panică la metrou, în stația Aurel Vlaicu, în această dimineață!.O femeie a căzut pe șine, fiind lovită de un tren care circula în direcția Berceni.

 • Când va circula metroul din Drumul Taberei ( 15 Aprilie 2018 )

  Vești bune pentru bucureșteni! Lucrările de finisaje la stațiile Favorit și Orizont de pe linia de metrou Drumul Taberei sunt executate în proporție de 98%! La stația Râul Doamnei, lucrările de structură sunt gata în proporție de peste 90%, iar finisajele 15%. La Romancierilor, finisajele sunt făcute în proporție de 90%, în timp ce la stația Parc Drumul Taberei, unde sunt 5 căi de acces la metrou și două la peroanele de tramvai, 63% din finisaje sunt realizate.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Miercuri, 12 Dec. 2018

1 EUR = 4.6605 RON
0.0077
1 USD = 4.1120 RON
0.0247
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2