Date companie
 
 
 
 

Micii intreprinzatori nu se inghesuie sa detina semnatura electronica

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : banci, sondaj, declaratii, intreprinderi, mici, mijlocii, semnatura, electronica, fiscale
 

60% dintre întreprinderile mici și mijlocii nu dețin semnătura electronică necesară transmiterii declarațiilor fiscale prin mijloace electronice, arată un sondaj derulat prin intermediul portalului www.immromania .ro si la nivelul membrilor CNIPMMR.

IOAN MINTAS C.N.I.P.M.M.R. "Dupa insistente ale Consiliului National, la Ministerul de Finante, incepand cu luna noiembrie, s-a introdus obligativitatea, la firmele mijlocii si mari, de a depune declaratiile fiscale in sistem electronic, cu semnatura electronica"

Publicat în Monitorul Oficial pe 1 octombrie 2010, actul normativ în cauză introduce obligativitatea depunerii declarațiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanță, prin intermediul Sistemului Electronic Național. Sunt vizați contribuabilii mari și contribuabilii mijlocii. Un alt sondaj realizat de Consiliului Național al Întreprinderilor Mici si Mijlocii din România scoate în evidență nemulțumirea acestora față de tratamentul cu care sunt sprijiniți de instituțiile bancare din România.

IOAN MINTAS C.N.I.P.M.M.R. "Sondajul efectuat de CNIPMMR pe un esantion reprezentativ, sondaj efectuat electronic, a aratat ca peste 74% dintre IMMURI sunt multumite, intr-o mica masura, de relatia cu bancile. Din multitudinea de dificultati au fost evidentiate ca frecvente urmatoarele: acces foarte dificil la finantare si lipsa de transparenta a bancilor"

Sondajul s-a derulat în perioada 7-29 octombrie 2010, pe un eșantion de 101 societăți comerciale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2