Date companie
 
 
 
 

Microbuz cu pasageri, căzut de pe o pasarelă, pe DN 73

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, microbuz, pasarela
 

Momente de groază, pentru pasagerii unui microbuz, care a căzut de pe o pasarelă, pe Drumul Național 73, în apropiere de Pitești. 38 de persoane au fost rănite, iar potrivit anchetatorilor, accidentul s-a produs din cauza unei defecțiuni apărute la levierul de direcție, din cauza stării drumului.

MARIN MANOLE, reprezentant firmă de transport: " E un aplasament al drumului în rampă, practic s-a răsturant foarte încet, dovada că și victimele au răni ușoare."

MARIUS PASCU, purtător de cuvânt, Spitalul Județean Argeș: "În acest moment, sunt 29 de pacienți. Sigur că ultimii care au venit sunt cei cu leziuni mai ușoare (...) În stare gravă, sunt trei persoane. Pentru două dintre ele, s-a luat decizia de internare și a treia urmează să intre la computer tomograf."

Șeful Registrului Auto Român din Argeș a declanșat o anchetă în acest caz.

CĂTĂLIN DINCUSAN, șef, Inspecția Tehnică - Argeș: "Noi avem acum în derulare o anchetă vizavi de modalitatea de efectuare a inspecției tehnice la autobuzul respectiv."

La fața locului, au fost trimise mai multe echipaje ale I.S.U., precum și un elicopter SMURD. Potrivit anchetatorilor, șoferul se afla la prima cursă, iar traseul pe care trebuia să-l parcurgă avea o lungime de 12 kilometri. Reprezentanții firmei de transport spun că autobuzul implicat în accident fusese verificat, cu o lună în urmă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2