Date companie
 
 
 
 

Micuții baschetbaliști: de opt ani s-au pus bazele Asociației Baschet Star Oradea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Decembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : oradea, baschet
 

Sportul, un motor al dezvoltării pentru cei mici! Practicarea unei discipline sportive contribuie la educarea copiilor, încă de la vârste fragede. Baschetul poate fi o alegere potrivită pentru cei care doresc să își petreacă timpul liber atât în mod plăcut dar și util. În Oradea, în urmă cu mai bine de opt ani s-au pus bazele Asociației Baschet Star. Obiectivul principal este de a-i crește pe cei mici în spiritul victoriei dar și al fair-play-ului, pentru a putea avea mai târziu chiar o carieră sportivă în cadrul loturilor naționale.

ANAMARIA MESAROȘ, coordonator - antrenor
Nouă antrenori și colaboratori voluntari se implică direct în antrenarea a sute de copii orădeni.

RAUL, antrenor secund
Pregătirea are loc în sălile sportive ale mai multor școli din oraș pe baza unui contract de închiriere a zonelor de antrenament. Într-o oră și jumătate, de două, trei ori pe săptămâna antrenorii și voluntarii reușesc să îi facă pe micuți să iubească baschetul, mișcarea dar și spiritul de echipă.

ANAMARIA MESAROȘ, coordonator- antrenor
VOX-URI

Joaca se îmbină cu seriozitatea și de la o vârstă destul de mică, juniorii participă la competiții cu emoție și entuziasm. Periodic, micii jucători însoțiți de părinți, se deplasează în Ungaria, unde printr-o colaborare cu federația maghiară de baschet joacă în cadrul campionatelor la categoriile mici de vârstă.

ANAMARIA MESAROȘ, coordonator - antrenor

Victoriile și înfrângerile acumulate, prieteniile care se leagă și nu în ultimul rând și entuziasmul părinților acestor copii, fac această asociație să creeze o comunitate strânsă în care micuții se simt apreciați.


Micuții baschetbaliști: de opt ani s-au pus bazele Asociației Baschet Star Oradea

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cel mai valoros mozaic din Oradea, deteriorat grav de un constructor ( 29 Aprilie 2020 )

  Cel mai valoros mozaic din Oradea, aflat pe fațada clădirii unui fost cinematograf, este dezafectat aproape în întregime. Și asta în pofida faptului că firma care se ocupă de reabilitarea clădirii a primit autorizația de construcție...

 • Mici, mascota Cetății Oradea ( 22 Decembrie 2019 )

  Situație inedită, la Oradea! Atracția principală a Cetății din Oradea nu o reprezintă expozițiile, ci...o pisică! Mici, o felină în vârstă de aproximativ cinci ani, este vedeta unuia dintre cele mai importante obiective turistice din zona Bihorului.

 • Investiție de succes, la Oradea ( 19 Octombrie 2019 )

  25 de ani de producție neîntreruptă, marcați cu inaugurarea unei noi fabrici! VALTRYP, prima firmă din țară cu capital 100% românesc în domeniul automotive, care produce accesorii pentru cele mai cunoscute companii auto...

 • Un bărbat din Oradea a încercat să își gazeze iubita ( 4 Octombrie 2019 )

  Caz șocant, la Oradea! Un bărbat de 52 de ani și-a bătut iubita de 39 de ani, apoi a încercat să o gazeze cu butelia de la aragaz. Potrivit anchetatorilor, bărbatul nu ar fi fost de acord cu despărțirea, atunci când iubita...

 • Incendiu la o fabrică de mobilă din Oradea ( 30 Iulie 2019 )

  Un incendiu puternic a izbucnit la o fabrică de mobilă din municipiul Oradea! 750 metri pătrați ai unei fabrici de cherestea și mobila au luat foc în zona uscătoriei, acolo unde se usucă lemnul. La fața locului au intervenit peste 40 de pompieri militari.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2