Date companie
 
 
 
 

Mihai Boldea a fost dus la spital, după ce a făcut o criză de rinichi în penitenciar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : criza, retea, galati, penitenciar, spital, inselaciune, fals, asistenta, rinichi, mihai, escrocata, boldea, imobiliara
 

Încarcerat, de mai bine de un an, la Penitenciarul Galați, fostul deputat Mihail Boldea a ajuns, vineri, la Spitalul Județean Galați, din cauza unei crize de rinichi. După trei ore de investigații medicale, Boldea a fost dus, din nou, în spatele gratiilor. La spital, arestatul a avut parte și de o surpriză. Din echipa care i-a acordat ajutor medical făcea parte și o asistentă escrocată de rețeaua imobiliară coordonată de Mihail Boldea.

VALENTINA TONIȚĂ, asistentă "Avea o litiază renală, dureri. - E puțin neobișnuit! El e omul din cauza căruia riscați să vă pierdeți casa. - Eu eram în misiune. L-aș salva oricând, atâta timp cât sunt la serviciu. - I-ați salvat viața? - Eu consider că da!"

După trei ore de investigații, medicii i-au prescris un tratament pentru colică renală.

VALENTIN BOLDEA, fratele lui Mihail Boldea "El a mai avut, acum doi ani de zile, o criză de colică renală. Și-a făcut, atunci, niște investigații. Are câteva pietre la rinichi. Vom vedea! Ele, când se pun în mișcare, declanșează această colică renală."

În vara anului trecut, în timp ce se afla în arest, fostul deputat a mai avut probleme de sănătate. El avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru o deshidratare cu tulburări electrolitice, insuficiență renală acută și ulcer duodenal. Atunci, arestatul a rămas internat câteva zile, apoi s-a întors în celulă, după ce medicul care l-a tratat a decis că poate suporta regimul de detenție. Mihail Boldea a fost trimis în judecată, în stare de arest, la sfârșitul lunii iunie 2012, de către procurorii DIICOT, pentru fraude imobiliare în valoare de circa un milion de euro. Alături de Boldea, în dosar sunt judecate 18 persoane, acuzate de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, fals în înscrisuri oficiale și uz de fals.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2