Date companie
 
 
 
 

Mii de amenzi aplicate pietonilor pentru abateri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iunie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : amenzi, rosu, rutiera, semafor, pietoni, traversare
 

Peste 3.000 de amenzi și avertismente date de polițiști pietonilor care nu respectă regulile de circulație. Cele mai multe au fost pentru traversarea neregulamentară, în urma unor acțiuni pentru prevenirea accidentelor și creșterea gradului de disciplină rutieră, desfășurate atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Multe persoane coboară din mijloacele de transport în comun și își continuă drumul printre mașini, la doar câțiva metri de trecerea de pietoni. Oamenii spun că aleg să facă asta fie pentru a scurta drumul, fie pentru a economisi timp. Alții susțin că nu există suficiente treceri de pietoni, sau că distanța între acestea este mult prea mare."

Dintre cele peste 3.000 de sancțiuni date pietonilor, circa 2.600 au fost pentru traversarea neregulamentară pe culoarea roșie a semaforului sau prin locuri nepermise. Aproximativ 400 au fost aplicate pentru deplasarea necorespunzătoare pe partea carosabilă, iar 15 pentru alte abateri ale pietonilor. Polițiștii i-au sfătuit pe cei care au fost prinși traversând ilegal să respecte legislația, ca să-și protejeze viața.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2