Date companie
 
 
 
 

Mii de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Septembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : targ, haine, Romexpo
 

Toamna este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

”Au mai rămas doar două zile până la deschiderea târgului pregătirile sunt în toi.”

OLIVIA POPOVICI, director vânzări

”Este cel mai mare târg pe care îl avem țară,în acest an, va ține două săptămâni și vom avea peste 40.000 de articole de la branduri internaționale, pe care o să le vedeți expuse. Așa că vă așteptăm! // În ce stadiu sunt pregătirile? Pregătirile sunt într-un stadiu incipient, punem marfă pe umerașe, facem tot ce se poate ca să avem un spațiu bine amenajat și cât mai productiv și primitor, evident.”

OCTAVIANA ALEXE

”Avem colecții destinate copiilor, bunicilor și părinților deopotrivă. Vă așteptăm cu colecții toamnă-iarnă și de asemenea, găsiți colecții de vară la prețuri foarte avantajoase.

Organizatorii promit o sesiune de cumpărături pe cinste, pentru întreaga familie. Desigur, nu vor lipsi reducerile substantiale de preturi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2