Date companie
 
 
 
 

Mii de oameni din sudul țării nu au curent electric de patru zile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : frig, vreme rea, ger, fara curent electric
 

Mii de oameni din sudul țării au rămas fără curent electric de mai bine de patru zile. Judetul Argeș a fost cel mai afectat de vremea rea.

AMBIANȚĂ: oameni pe stâlpi de înalta tensiune repara transformatoare

Argesenii din comuna Izvoru s-au văzut nevoiți să stea în beznă si in frig, dupa ce zeci de stâlpi au fost pusi la pamânt de vântul puternic.

AMBIANȚĂ: oameni într-un bar dintr-un sat care stau cu lumânari pe tejghea

VOX: ''De când stati fara curent? De miercuri seara. Si v-a spus cineva când o sa vina? Au zis ca joi."

Lipsa curentului electric a dus la o cerere masiva de baterii, lumânari si lanterne. Procurarea acestora a fost însa dificila, pentru că magazinele satesti s-au aprovizionat cu greu, din cauza ninsorilor cazute în ultima vreme.

AMBIANȚĂ: batrâna cu doua lumânari aprinse în casa

VOX: ''De când stati fara curent? De o saptamâna. Cum v-ati descurcat? Ca moarta, cu lumânari."

VOX vânzatoare cu lumânari aprinse în magazin: ''Ce s-a vândut cel mai bine? Lanterne, lumânari, baterii. Mai aveti? Putine."

În zona de sud a județului Arges, echipele de la companiile care furnizeaza energie electrică au lucrat pentru înlocuirea stâlpilor rupti. Din cauza vremii, peste 200 de localitati au ramas în bezna în toata tara. Cele mai multe probleme de alimentare cu energie au fost remediate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ninsori la munte și temperaturi pe minus record pentru această perioadă ( 27 Septembrie 2018 )

  Septembrie cu ger! În această dimineață s-au înregistrat minus opt grade Celsius la Miercurea Ciuc. Este cea mai scăzută temperatură, înregistrată într-o zi de 27 septembrie la nivel național, de când se fac măsurători meteorologice...

 • Berzele, dar și alte păsări migratoare, în pericol din cauza iernii ( 23 Martie 2018 )

  Valul de frig și ninsori lovește păsările migratoare întoarse din țările calde. Berzele sunt printre cele mai greu încercate. Ele suferă din cauza temperaturilor scăzute și a stratului de zăpadă, care le împiedică...

 • Frig, lapoviță, ninsori și polei, toată săptămâna ( 19 Martie 2018 )

  Nu scăpăm de iarnă! Toată săptămâna vom avea parte de frig, lapoviță și ninsori, iar poleiul le va da de furcă șoferilor, în special în sud. Potrivit informării emise de Administrația Națională de Meteorologie, precipitațiile...

 • Vremea schimba foaia! Se va răci accentuat ( 17 Martie 2018 )

  După ce în aproape toată țara au fost zile cu temperaturi de peste 15 grade Celsius, acum vremea a schimbat foaia! Din această seară vor fi ploi în vestul, centrul și nordul țării, iar vântul se va intensifica, urmând să sufle cu putere pe crestele montane.

 • Câini morți din cauza frigului ( 3 Martie 2018 )

  Temperaturile scăzute din ultima perioadă au făcut victime și printre animale. La padocul unui ONG din Galați, cinci câini au murit din cauza frigului. Trei dintre ei au fost găsiți înghețați, iar doi au fost duși la veterinar.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2