Date companie
 
 
 
 

Mii de tineri s-au distrat în cluburi, de Crăciun

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : distractie, sarbatori
 

Muzica de club a fost la concurență, de Crăciun, cu tradiționalele colinde românești! Mii de tineri au ales să primească vestea Nașterii Domnului pe ringul de dans. Costumate în ținute provocatoare, crăciunițele l-au concurat și ele, cu succes, pe Moș Crăciun.

AMBIANȚĂ (Dansează bărbat pe cub)

AMBIANȚĂ (Mă simt foarte bine!)

Mulți dintre petrecăreți au primit cadourile sub lumina stroboscoapelor.

VOX: "O șapcă și niște urechiușe, să nu răcim la iarnă."

Una dintre petrecărețe a avut parte de un cadou mai special. A rămas mută de uimire, în momentul în care iubitul a cerut-o de soție.

AMBIANȚĂ "Cum e, am foarte multe emoții."

AMBIANTA "Dansează, scoate limba."

Magia Crăciunului s-a făcut simțită și în conturile patronilor de club, care speră ca norocul să nu-i ocolească nici de Revelion, mai ales că le-au pregătit clienților surprize și mai mari.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Crăciunul Favorit TV, în topul preferințelor ( 28 Decembrie 2020 )

  „Crăciun de poveste”, emisiunea care v-a adus în case și în suflet cele mai frumoase colinde, cântece și dansuri populare, la Favorit TV, v-a bucurat și duminică, pentru că sărbătorile continuă alături de noi! Fascinantul spectacol, adus în inima dumneavoastră de Raluca Diaconu, s-a situat în topul preferințelor iubitorilor de muzică populară autentică. Astfel, o medie de 192.000 telespectatori au urmărit programul Favorit TV, între orele 10.30 și 15.00. La orele prânzului, 312.000 de telespectatori urmăreau alături de noi un Crăciun de poveste.

 • Sfatul nutriționistului, pentru a evita problemele de sănătate după masa de sărbători ( 22 Decembrie 2020 )

  Conform tradiției, românul poartă grija festinului de sărbători. Crăciun, Anul Nou sau Paște înseamnă bucuria de a fi alături de cei dragi, dar și masa încărcată cu bunătăți.

 • Distracție și activități în aer liber, în Parcul Happy Land din Stâna de Vale ( 29 Iulie 2020 )

  Distracție la superlativ, activități în aer liber pentru toate vârstele și aventuri în toată regula, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Copiii dornici de a-și petrece vacanța de vară într-un mod inedit au luat cu asalt...

 • Depresia, de sărbători ( 3 Ianuarie 2020 )

  În mini-vacanța de iarnă depresia se accentuează mai mult în rândul oamenilor! Pentru cele mai multe dintre persoane, Sărbatorile de Iarnă înseamnă petrecerea unor momente plăcute împreuna cu prietenii sau familia.

 • Spectacol de dimensiuni impresionante, în Bucovina ( 29 Decembrie 2019 )

  Obiceiurile de iarnă, transmise din străbuni, rămân un reper al identității naționale. În Bucovina, tradițiile reprezintă în continuare o ancoră pentru toți cei care an de an își amintesc de ceea ce ne unește cu adevărat. Suceava a găzduit un spectacol de dimensiuni impresionante: peste 1.500 de urători din întreg județul i-au bucurat pe localnici și turiști timp de aproape 10 ore. Oamenii au urmărit cu entuziasm parada organizată cu ocazia sărbătorilor, transmisă în direct de colegii noștri de la Favorit TV.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2