Date companie
 
 
 
 

Miliardarul George Naghi si-a pierdut viata din cauza vitezei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, calarasi, viteza, moartea, Spitalul Floreasca, sotia, anchetatori, george, naghi, ambarcatiune, bratul, borcea
 

Moartea milionarului George Naghi a fost un accident! Este concluzia anchetatorilor, potrivit cărora omul de afaceri a pierdut controlul ambarcațiunii pe care o conducea din cauza vitezei și s-a izbit de malul Brațului Borcea. În urma impactului, bărbatul și soția sa au fost proiectați în afara șalupei. Omul de afaceri a suferit o lovitură puternică în zona sternului, astfel că medicii nu au mai putut face nimic pentru viața acestuia. Atât primarul Călărașului cât și localnicii care l-au cunoscut își exprimă regretul pentru dispariția tragică a acestuia.

AMBIANȚÃ "Un om așa sufletist!"

VOX "Erau niște oameni deosebiți. Pe toatã lumea ajuta, oricine bãtea la poarta lui dãdea un ban, ceva de mâncare."

Edilul-șef al orașului va declara zi de doliu, în ziua înmormântării omului de afaceri.

IOAN DAMIAN, deputat "Cãlarașiul, imensa majoritate a cãlãrãșenilor, trãiește o tragedie greu de suportat. Unul dintre fiii orașului (...) 2.49 pleacã nemeritat și tragic. (...) Borcea era un iordan al nostru, nu exagerez. o apa sfântã a sufletului nostru. Era bolnav de Borcea."

În urma impactului, soția omului de afaceri a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca, dar este în afara oricărui pericol.

dr. CRISTIAN PANDREA, medic U.P.U.- S.M.U.R.D. Bucuresti "Este stabilã din punct de vedere a funcțiilor vitale. -Conștientã? -Da. Un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea cunoștionței pentru scurt timp, mai multe fracturi costale."

George Naghi era, de altfel, un pasionat al sporturilor nautice. El era proprietarul unei importante companii producatoare de mezeluri. Din mezeluri, dar si din alte afaceri, potrivit top 500 Forbes din 2010, Naghi ajunsese la o avere estimată la 28 milioane de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2