Date companie
 
 
 
 

Militarii NATO au plantat pomi la Costinești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, militari, costinesti, naval, Voluntari, grup, nato, exercitiu, pomi, maritim, plantat
 

Misiune specială pentru militarii NATO! Militarii americani, canadieni, germani, italieni, turci și români aflați la Constanța pentru un exercitiu naval, au plantat o mie de pomi în stațiunea Costinești. Viceamiralul Brad Williamson, comandantul Grupului Maritim 2 din cadrul NATO, este din Virginia, iar acțiunea de pe litoralul românesc i-a adus aminte de casă.

VOX "N-am mai fost acasă de la Crăciun, când am avut o pauză de două săptămâni. A fost o iarna foarte dură acolo, în Statele Unite. A nins mult și e greu să te plângi de vremea de aici. "

VOX "- Am o gradină mică, dar îmi place mult să plantez. - Ce ai în grădina? - Am trandafiri, am pomi fructiferi și mulți arbuști. E ceva de povestit. Când îi suni pe cei dragi, le spui, ghici ce! Azi am plantat pe un câmp din România."

VOX "Marinari amercani, canadieni, germani și români, pentru a marca 155 de la înființarea Marinei Militare moderne în 1860 de domnitorul Cuza."

Acțiunea de voluntariat a militarilor NATO a marcat și două momente importante din istoria țării noastre. 155 de ani de la înființarea Marinei Militare Române Moderne și 135 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și câteva țări, la ora actuală membre NATO. Este vorba de Marea Britanie, Olanda, Belgia, Grecia, Franța, Germania și Statele Unite.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2