Date companie
 
 
 
 

Minele Livezeni și Lupeni au fost amendate cu câte 10.000 de lei, de I.T.M., pentru nereguli în subteran

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : nereguli, inspectori, sanctiuni, valea, munca, mine, jiului, ITM, amendate, livezeni, lupeni
 

Minele Livezeni și Lupeni din Valea Jiului au fost amendate de inspectorii de muncã din Hunedoara, cu 10.000 de lei fiecare, după ce au fost descoperite mai multe nereguli în subteran. Exploatările miniere au fost verificate de mai multe ori, într-o singurã lunã.

SORIN ISTRATE, purtător de cuvânt, I.T.M. Hunedoara "La Livezeni au fost descoperite cãile de acces și cãile de abataj cu probleme. S-a dispus sistarea, atât a transporturilor cât și a oamenilor, iar exploatarea minierã a fost sancționatã cu 10.000 de lei."

Ortacii spun cã amenzile primite de administrație sunt meritate. Neregulile sancționate de inspectorii de muncã au fost reclamate de nenumãrate ori chiar de cãtre ortaci.

PETRE NICA, președinte, Sindicatul "Muntele" "Noi, ca organizație sindicalã, am ridicat de nenumãrate ori administrației problema lipsei personalului calificat pentru a executa lucrãri importante in subteran, dar și la suprafață, lipsa materialelor și uneltele învechite!"

Controalele I.T.M. au scos la iveală și un aspect pozitiv. În niciuna dintre minele verificate concentrația de metan din subteran nu depãșește limitele normale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2