Date companie
 
 
 
 

Ministerul condus de Leonard Orban are nevoie de experti europeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fonduri, ministerul, europene, experti, afacerilor, orban, coeziune
 

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, pregateste lista cu expertii europeni de care are nevoie la minister. Seful Afacerilor Europene spune ca pana saptamana viitoare va stabili necesarul de experti strãini pentru fiecare autoritate de management care se ocupã de absorbtia fondurilor de coeziune.

LEONARD ORBAN, ministrul Afacerilor Externe "Sãptãmâna viitoare vom prezenta în sedintã de Guvern lista cererilor de expertizã internationalã primitã de la ministere pentru cã am primit o primã listã, dar mai lucrãm pe ea."

Conform spuselor lui Orban, ministerul pe care îl conduce se va implica în coordonarea întregului proces de asistentã externã pe fondurile europene.

LEONARD ORBAN, ministrul Afacerilor Externe "Acum dorim sã asigurãm un rol de coordonator, deci dorim sã coordonãm întreaga asistentã externã pe care o primesc diferitele autoritãti de management si alte institutii implicate în proces."

Leonard Orban a precizat ca este vorba de asistentã care vine de la institutiile financiare internationale, dar este luata in calcul si asistenta internationalã Jaspers. Ministrul mizeaza, astfel, pe experti care au o anumitã flexibilitate si care pot rãspunde foarte rapid solicitãrilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2