Date companie
 
 
 
 

Ministerul Mediului promoveaza intrarea pe piata a masinilor electrice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masini, borbely, ministerul, mediului, electrice
 

Ministerul Mediului vrea să cumpere mașini electrice, chiar dacă sunt de două ori mai scumpe decât unele obișnuite. Reprezentantii ministerului au anuntat ca va subvenționa cu 5.000 de euro fiecare astfel de autovehicul. De altfel, ministrul Mediului isi indreapta atentia in mod special catre acest gen de masini. La rândul lor, companiile auto vor să își vândă în primul rând autovehiculele electrice tocmai instituțiilor de stat.

LASZLO BORBELY, ministrul Mediului "-Veți da un exemplu, veți cumpăra astfel de mașini la Ministerul Mediului? -Evident că vom da exemplu, pentru că nu se poate să vorbești despre o asemenea facilitate fără să dai exemplu și vom găsi modalitatea prin fondul de mediu."

DORA PASĂRE, director comunicare, companie auto "În primă fază, adresabilitatea va fi către companii, instituții publice, ținând cont de nivelul de dezvoltare a infrastructurii."

Cine-și cumpără mașină electrică beneficiază de o reducere de 5.000 de euro sau de șase vouchere prin programul Rabla.

LASZLO BORBELY, ministrul Mediului "Sper că miercuri, în ședința de Guvern, să finalizăm ordonanța prin care să acordăm facilități atât persoanelor fizice cât și instituțiilor."

Din primăvara acestui an au intrat pe piața românească două modele de masini electrice, iar din toamna o companie auto care isi desfasoara activitatea si in tara noastra va comercializa alte doua modele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2