Date companie
 
 
 
 

Ministrul Cazanciuc și procurorul general Nițu, cu ochii pe scandalul de la "Bolintineanu"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, scandal, bacalaureat, general, spaga, ministrul, procuror, cazanciuc, nitu, bolintineanu
 

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a răspuns imediat apelului făcut de premierul Victor Ponta de a veghea ca scandalul de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" să nu afecteze situația candidaților care nu au dat șpagă pentru a lua note de trecere la bacalaureat.

ROBERT CAZANCIUC, ministrul Justiției "M-a sunat premierul, ceva mai devreme, legat de această situație. Am vorbit cu domnul Nițu și l-am rugat să gestioneze lucrurile astfel încât să nu influențeze desfășurarea normală a bacalaureatului. Nu mi-a dat nicio dispoziție scrisă, nu pot da nicio dispoziție scrisă. Nu are caracater obligatoriu. Era doar o rugăminte adresată."

TIBERIU NIȚU, procurorul general al României "În timp ce era în sală. Am primit de la organele penale... Au acționat procedural. Nu mi-au spus de mandate de aducere!"

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Capitalei, Alexandru Niculae, polițiștii au pus în executare aproximativ o sută de mandate de aducere emise de instanță, însă elevii duși la audieri nu au calitatea de învinuiți și nu sunt reținuți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2