Date companie
 
 
 
 

Ministrul Educatiei vrea ingroparea securii razboiului politic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Funeriu, legea, educatiei, andronescu, marga
 

Senatorul PSD și Rector al Universității Politehnice din București, Ecaterina Andronescu respinge acuzațiile aduse de președintele Traian Băsescu. Și rectorul Universității Babeș-Bolyai, Andrei Marga, i-a dat o replică dură liderului de la Cotroceni.

prin telefon: ECATERINA ANDRONESCU, rector, Universitatea Politehnică "Domnul presedinte cred cã nu este corect informat! Poate cã cei care sunt în jurul domniei sale nu i-au spus, conduc o universitate care e în primele 500."

prin telefon: ANDREI MARGA, rector, Universitatea "Babeș-Bolyai" "Sistemul de învãtãmânt din România a fost stricat mai ales sub mandatele lui Bãsescu de cãtre oamenii pe care el i-a numit! În legãturã cu nepotismul, pãi ce nepotism mai exemplar decat sã-ti faci odrasla agramatã reprezentanta României la Uniunea Europeanã."

În schimb, ministrul Educației, Daniel Funeriu, le transmite părinților că noua Lege a Educației va face ordine în sistem.

DANIEL FUNERIU, ministrul Educației "Doresc să spun părinților că această lege aduce stabilitate! Regulile nu se vor mai schimba de la an la an în functie de cine este ministru. Avem baza legalã pentru a elabora un nou curriculum, balastrul, toceala nu îsi mai au locul! "

Ministrul Educației, Daniel Funeriu, a precizat că dorește ca "securea rãzboiului politic" sã fie îngropată și a invitat la dialog sindicatele și profesorii pentru punerea în aplicare a noi Legi a Educației. El a dat asigurări că documentul nu desfiițează titularizarea în sistem, pentru cei care au dobândit acest drept.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2