Date companie
 
 
 
 

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, înlocuit cu Sulfina Barbu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : boc, muncii, ministrul, decret, lazaroiu, revocare, sulfina
 

Ministerul Muncii are nevoie de un ministru cu normă întreagă, astfel și-a justificat premierul Emil Boc decizia de a-l revoca din funcție pe Sebastian Lăzăroiu. Președintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretele privind revocarea lui Lăzăroiu și înlocuirea sa cu Sulfina Barbu.

EMIL BOC, premierul României "PDL are nevoie de un ministru care sã nu încerce sã îsi facã imagine în detrimentul partidului.(...) I-am multumit domnului Lãzãroiu pentru activitatea pe care a desfãsurat-o la Ministerul Muncii si mergem mai departe! Asta este viata politicã!"

Sulfina Barbu va depune jurământul de învestitură în funcția de ministru al Muncii, luni, 19 septembrie, după publicarea decretelor în Monitorul Oficial.

SULFINA BARBU, noul ministru al Muncii "Avem bugetul de asistentã socialã, care trebuie pregãtit, pentru cã în toamna aceasta, sã nu uitãm cã si în Parlament, Legea bugetului de stat si a asigurãrilor sociale trebuie sã fie aprobate în limite corecte."

Unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai lui Sebastian Lăzăroiu a fost chiar colegul său de partid, Ioan Oltean.

IOAN OLTEAN, secretar general, PDL "Lãzãroiu nu a ajuns ministru în temeiul calitãtilor sale exceptionale, ci la propunerea PDL! A ajuns ministru pe seama acelui partid pe care astãzi îl reneagã. Domnia sa se crede, stiu eu, noaptea analist politic si dimineata ministru."

Fostului ministru i s-au imputat inclusiv restricțiile impuse românilor pe piețele de muncă externe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2