Date companie
 
 
 
 

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, audiata la D.N.A.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vama, dosar, spaga, DNA, ministrul, boagiu, transporturilor, audiata, agigea
 

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a fost audiată, joi seară, de procurorii DNA, ca martor în dosarul șpăgii din Vama Agigea, în care sunt cercetați senatorul PDL Mircea Banias și fostul secretar general al M.A.I., Laurențiu Mironescu.

ION PANAITESCU, avocat "Mãrturia ei a fost covârsitoare, esentialã pentru economia cauzei. A vorbit despre valurile Dunãrii, despre Marea Neagrã si despre nimic."

prin telefon: MIRCEA BANIAS, senator PDL "E un spectacol cu mai multe episoade si se pare cã asta e o orã de audientã. Dacã ar fi fost audiatã într-un interval normal nu ar fi suscitat atâta interes. Explicatia mea e cã procurorii fac politicã, lucru care n-ar trebui sã se întâmple."

Numele Ancăi Boagiu apare de mai multe ori în dosarul Vămii Agigea. Fostul secretar general din MAI, Laurențiu Mironescu, ar fi pronunțat numele ministrului Transporturilor într-o discuție cu Aurelian Pilcã. De asemenea, Mircea Banias i-ar fi promis lui Eugen Bogatu că va interveni la ministrul Transporturilor pentru o problemă. Potrivit motivării, o lună mai târziu, acesta ar fi intervenit pe lângã un ministru, pentru păstrarea în funcție a fostului director al Direcției Sanitar Veterinare Constanța. Potrivit avocatului Ion Panaitescu, Boagiu le-ar fi spus procurorilor că Mircea Banias și fostul secretar din M.A.I., Laurențiu Mironescu, erau doar simpli colegi de partid.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2