Date companie
 
 
 
 

Minivacanța, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iunie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Stana de Vale iunie
 

Minivacanța a însemnat multă voie bună și distracție, mai ales pentru cei care au ales, în mod inspirat, un loc cu aer curat! În județul Bihor, la Stâna de Vale, turiști de toate vârstele, veniți din toate colțurile țării, s-au bucurat de atracțiile din Parcul de Aventură Happy Land.

IONEL GHEORGHIȚĂ, manager complex turistic


"Pe cei mici îi așteptăm cu jocuri interactive, avem Dino Park, avem Park Adventure. Cu siguranță se pot găsi lucruri frumoase și pentru cei mici și pentru cei mari. Cei mari se pot plimba cu trenulețul avem traseele pentru adulți în copaci. Și ski bobul este un punct de foarte mare atracție, la noi în complex, foarte, foarte multă lume îl testează și adrenalina este la maximum."

"Mă dau la parcul de aventuri.
-Și-ți place?
-Da!"

"E un lucru frumos pentru ei și pentru oamenii mai mari. Și noi venim tot cu ei. Și pentru nepoți, pentru copiii noștri."

"Este foarte frumos și foarte interesant pentru cei mici."

"Eu și verișorii mei suntem aici și ne distrăm."

Zona este un adevărat loc de basm în care copiii se bucură de aerul curat de munte. Parcul de Aventură Happy Land de la Stâna de Vale pune la dispoziția turiștilor multe modalități de distracție și petrecere a timpului liber, precum tir cu arcul, airsoft, tubing, bob alpin, tiroliană, bungee jumping, plimbări cu telescaunul sau trasee prin copaci. Iar dinozaurii animatronici îi încântă pe cei mari și pe cei mici, deopotrivă.


Minivacanța, la Stâna de Vale

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2