Date companie
 
 
 
 

Minuni trăite, cu Corina Chiriac

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Noiembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Corina Chiriac carti lansare
 

Celebra artistă Corina Chiriac, cântăreața iubită de milioane de români și una dintre realizatoarele preferate ale telespectatorilor Național TV, și-a prezentat volumele "Două piese de teatru” și "Minuni Trăite", la Teatrul Odeon din Capitală. În cele două cărți regăsim sensibilitatea și harul îndrăgitei artiste.

CORINA CHIRIAC, artist și autor

"În primul rând, dragostea mea de viață, deci ca să realizezi că ai trăit niște minuni, trebuie să fi iubit viața și să îi ceri vieții o serie de bunătăți, să fii sănătos, să ai prieteni, să ai ce mânca, să ai unde să te plimbi. E dragostea de viață pusă în fiecare cuvânt și faptul că la o anumită vârstă mi-am dat seama că, de fapt, am trăit o suită de minuni extraordinare, niște vindecări, niște drumuri, un succes, și așa mai departe. Piesele de teatru sunt, într-adevăr scrise în etape diferite."

VASILE GEORGE DÂNCU, editor

”Corina Chiriac este o mare artistă a României, a făcut studii de actorie și a jucat în câteva filme, putea să facă și în acest domeniu carieră, are și un talent literar de excepție. Volumul de memorialistică "Minuni Trăite" și cel de dramaturgie "Două Piese de Teatru" sunt minunile scrise ale Corinei Chiriac."

FLORIN ZAMFIRESCU, actor

"Este o carte fenomenală, este o carte pe care nu poți să o mai lași din mână.
- Tu vorbești serios?
- Da!
- Sărut-mâna!
- În primul rând că aflu din acea carte lucruri pe care nici nu le visam să fie adevărate despre colega mea de clasă. Eu am cunoscut-o pe Corina, în anul întâi, în primele zile."

OVIDIU COMORNIC, artist

"Corina este un om extraordinar, un om deosebit de inteligent, o personalitate aparte și e o plăcere și să vorbești cu Corina, darămite să citești ceea ce scrie Corina. Cu siguranță, o să am două cărți minunate."

OCTAVIAN URSULESCU, "Să știți că pentru o persoană publică este foarte greu să își povestească viața și iubirile, fiind vorba de o femeie, fără să ascundă nimic, o carte pe care v-o recomand din toată inima. "Minunile Trăite" de ea ar fi minuni și pentru fiecare dintre noi, să ni le dorim, dragi telespectatori, să ne dorim minuni în viață, mai ales acum înainte de sărbători.”

Evenimentul de lansare s-a încheiat cu o sesiune de autografe oferite cu generozitate de către Corina Chiriac.


Minuni trăite, cu Corina Chiriac

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2