Date companie
 
 
 
 

Mircea Carp și-a lansat volumul "Aici Mircea Carp, să auzim numai de bine!"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, europa, program, ministerul, afacerilor, externe, mircea, carte, libera, carp, repere, editoriale
 

Lansare de carte, în cadrul programului "Repere editoriale la Ministerul Afacerilor Externe"! Autorur, Mircea Carp, și-a publicat volumul de amintiri, intitulat "Aici Mircea Carp, să auzim numai de bine!". Mircea Carp este vocea pe care au ascultat-o românii, în anii comunismului, la "Europa Liberă" sau la "Vocea Americii". În carte sunt relatate evenimente de o importanță istorică, portrete ale personalităților pe care le-a întâlnit de-a lungul carierei sale, reportaje, dar și interviuri.

MIRCEA CARP, autorul volumului "Un călător în jurul pământului, în 90 de ani. Pentru că am fost peste tot în misiune, unul dintre cei patru corespondenți ai Vocii Americii, am zburat cu avioane nucleare americane, am luat interviuri la românii stabiliți în America."

ANA BLANDIANA, scriitoare "A reușit să-și recreeze viața. Să și-o spună de la un capăt la altul, trăind în același timp momentele și portretul locurilor și epocilor pe care le-a străbătut."

NEAGU DJUVARA, scriitor "Având multe lucruri de povestit, le-a spus cu sinceritate și e foarte interesant de citit, pentru că, totuși, după atâția zeci de ani, tinerețea română habar nu mai are ce s-a întâmplat acum 60, 70 de ani."

De-a lungul carierei sale, Mircea Carp l-a însoțit în calitate de corespondent special pe Richard Nixon, primul președinte american care a vizitat România, a realizat reportaje despre cutremurul din 1977, dar și despre evenimentele din 1989. Toate acestea și multe altele, pot fi regăsite în paginile volumului lansat vineri. Programul „Repere editoriale la MAE” este dedicat aparitiilor de referință ale unor autori romani si straini din domeniul relatiilor internationale, al politicii externe, istoriei sau al diplomatiei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2