Date companie
 
 
 
 

Mișcarea Skirt Bike la Oradea, pentru un stil de viață sănătos

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : viata, sanatate, oradea, biciclete, stil, skirt, bike
 

Sute de domnișoare și doamne au pedalat, în mini, pe bulevardele principale din Oradea. Pentru al cincilea an consecutiv, Rotaract Club Oradea a organizat evenimentul Skirt Bike. Centenarul Unirii a jucat un rol important în organizarea evenimentului.

DELIA MARIAN, organizator ”Anul acesta avem ca temă Centenarul. Sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire și femeile sunt invitate în portul național, cu culorile tricolorului, să ni se alăture.”

Participantele la paradă au profitat de vremea frumoasă din orașul de pe Criș, și flancate de mașinile poliției, au pedalat cu spor.

VOX ”Mi s-o părut o temă interesantă, faptul că promovează atât sportul , cât și mersul cu bicicleta, totul într-o temă feminină, și am zis că să mai profităm de ultimele zile de vară.

VOX ”Am mai participat la prima ediție și am făcut o pază lungă și am zis să revenim. Revin, împreună cu fetița mea.”

VOX ”Este un eveniment dedicat sexului frumos, așa că nu puteam să lipsesc de la un asemenea eveniment. Pentru mine este primul de acest gen la care particip. Suntem foarte multe fețe. Am venit înconjurată de prietene”.

Scopul organizării Skirt Bike este acela de a promova mersul pe bicicletă și un stil de viată sănătos. Oradea este cel de-al 13-lea oraș care s-a alăturat miscării naționale Skirt Bike, începând cu anul 2014.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2