Date companie
 
 
 
 

Misiuni de salvare a navelor blocate de ghețuri, pe Dunăre

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, tulcea, salvare, misiune, Dunare, gheata, nave, spargator
 

Misiune dramatică de salvare pe Dunăre! O navă de origine malteză a fost remorcată către Marea Neagră, însă atât aceasta cât și ambarcațiunea care o ghida au rămas blocate în sloiurile de gheață dintre Galați și Tulcea. Administrația Fluvială Dunărea de Jos a trimis în ajutorul lor un remorcher de mare putere. De asemenea, spărgătorul de gheață a intervenit și în zona portului Tulcea și a pontoanelor, pentru ca navele de pasageri să poată acosta.

CĂLIN IAMANDI, comandat de navă ”Cele mai dificile sunt în zona portului, cotul Tulcii, care e cel mai dificil, intrarea la Izmail, Mila marină 40 și Mila marină 34”

Probleme au fost și la Moldova Nouă, în Caraș-Severin.

MARINICĂ GENOVU, șef birou, Căpitănia Portului Drobeta Turnu Severin ”Avem probleme pe Dunăre. De la ora 8 de dimineață, portul Moldova Veche a dat aviz de închiderea navigației în zonă, datorită vântului.”

28 de convoaie de nave au rămas blocate pe Dunăre. Vasele nu au putut înainta din cauza vântului foarte puternic, care a atins chiar și 90 de kilometri pe oră.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2