Date companie
 
 
 
 

Misterul crimelor de la Cernavoda, elucidat!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parinti, injunghiat, cernavoda, crime, mitu, giani, deliorga
 

Misterul crimelor de la Cernavoda a fost elucidat! Cel mai bun prieten al lui Bogdan Mitu, soțul tinerei înecate în Dunăre, a recunoscut că i-a înjunghiat pe părinții femeii. În timpul reconstiturii, Giani Deliorga le-a arătat anchetatorilor unde a aruncat cuțitele și hainele pline de sânge.

AMBIANȚĂ: "Erau două tomberoane aici, și în tomberonul... -Avea gunoi în el? -Era plin. -Ce am lăsat aici? -Două cuțite, o pereche de mănuși și o cârpă!"

Suspectul i-a condus apoi pe polițiști în curtea unei școli unde, într-un alt container, a aruncat hainele cu care a fost îmbrăcat în timpul crimelor.

AMBIANȚĂ: "Un trening de culoare gri cu care eu am fost îmbrăcat de acolo, ca să mă acoper de sângele pe care îl aveam pe mine!"

În timpul reconstituirii de la casa soților Garoafă vecinii s-au adunat din nou în stradă.

AMBIANȚĂ: "Huo, criminal!"

VOX: "Îl cunoaștem! O epavă a societății, că umbla să ne tundă cu 50.000 pe zi, dacă vrem."

VOX: "De aia nu a părut nimănui că e suspect, pentru că el a venit de multe ori în casă."

Giani Deliorga era prieten foarte bun cu soții Mitu și îi cunoștea și pe părinții fetei. Se pare că tânărul ar fi venit la casa părintească a fetei pentru a sta de vorbă cu părinții acesteia, după ce tânăra se certase în ultima vreme tot mai mult cu soțul. Bărbatul s-a numarat printre suspecți încă de la începutul anchetei, dar și-a recunoscut fapta abia miercuri seara. Giani Deliorga a fost reținut si este acuzat că i-a măcelărit cu câte 20-30 de lovituri de cuțit pe soții Elena și Petre Garoafă. Legiștii au stabilit că și fata lor, Gabriela Mitu, a fost omorâtă prin înecare. Bogdan Mitu, soțul femeii, nu a fost găsit încă și a fost dat în urmărire generală. Între timp, apropiații familiei Garoafă se pregătesc de înmormântare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2