Date companie
 
 
 
 

Misterul morții bebelușilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, bebelusi
 

Anchete peste anchete în cazul celor trei bebeluși găsiți morți în podul unui bloc din Bistrița Bârgăului! A trecut mai bine de o săptămână de la macabra descoperire, iar oamenii legii n-au reușit să afle mare lucru. Procurorii au întocmit însă un cerc de suspecți și cer efectuarea a trei expertize. Una pentru stabilirea ADN-ului, una pentru a stabili vechimea cadavrelor și una pentru a stabili vârsta celor trei bebeluși decedați.

Oamenii spun că autoritățile bat pasul pe loc. În replică, anchetatorii arată că s-au făcut mai multe percheziții și audieri ale persoanelor care ar avea mai multe informații despre acest caz.

VOX 
"- Eu am fost plecată și când am venit, poliție, criminalistică. - Și ce au găsit? - Doi copii. Trei. L-au găsit și pe al treilea. - Știți vreo vecină care era gravidă? - Nu, aici toate suntem bătrâne! - Dar în pod se putea urca oricine? - Noi nu am avut lacăt. Toți avem dreptul la pod. Acolo uscăm rufele."

VOX "A venit poliția, a căutat, a găsit lenjeria plină cu sânge. Vai de mine, nu mi-a venit să cred. Și eu sunt mamă de patru copii. Așa ceva nu am auzit. Cum să faci așa ceva?"

Cadavrele bebelușilor au fost descoperite de un copil în vârstă de 12 ani, care urcase în pod împreună cu mama lui, ca să întindă rufe la uscat. El a observat doi saci de rafie și i-a desfăcut ca să vadă ce se afla în interior. A văzut trupurile a doi bebeluși, dar a crezut că sunt păpuși. Mama copilului s-a uitat și ea în sac și a observat că erau, de fapt, cadavre. Ea a sesizat imediat autoritățil, care au descoperit, în același loc, un al treilea cadavru. 

În acest caz, se fac cercetări pentru două infracțiuni- de omor și omor calificat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2