Date companie
 
 
 
 

Miting aviatic spectaculos, pe Aeroportul Băneasa

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : miting, aviatic, spectacol, aeroport Baneasa, aerian
 

Spectacol aerian de excepție, sâmbătă, pe Aeroportul Băneasa. Dedicată împlinirii a 90 de ani de la înființarea Aeroclubului României, manifestația a beneficiat de prezența celor mai buni piloți, care au încins și mai tare atmosfera caniculară de iulie. Publicul a privit astfel cu respirația tăiată acrobațiile spectaculoase, zborurile în formație și trecerile la joasă înălțime.

VOX "Foarte frumos, foarte impresionant și piloții străini și piloții români."

VOX "Se vede că piloții sunt de excepție. Nu cred că asistăm la o evoluție mediocră. E evident că e fabulos ce se întâmplă acolo."

VOX "Noi avem 60 de ani de căsătorie și, cu două luni înainte de a ne căsători, am fost la un show aviatic, tot aici pe Băneasa, dar era rudimentar. Sunt impresionată, până la lacrimi!"

VALENTIN IORDACHE, purtător de cuvânt, Aeroportul Băneasa "Spectacolul a fost, spunem noi, unul deosebit și foarte reușit. A fost dedicat celor 90 de ani ai Aeroclubului României, care au evoluat și cu parașutiști. Am putut să vedem și planoare!"

MIHAI STURZU, pilot sportiv "Aeroclubul României este în mod sigur cea mai prestigioasă organizație de aviație din România. Avem campioni mondiali la parașutism, avem echipa de acrobații, și tinerii între 16 și 23 de ani sunt școlarizați gratuit."

Evenimentul de sâmbătă este considerat cel mai important show aviatic organizat vreodată în țara noastră. La manșa diferitelor aparate de zbor s-au aflat 100 de piloți de top.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2