Date companie
 
 
 
 

Miting pentru susținerea Israelului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Miting Izvor pentru Israel
 

Ambasada Israelului la București a organizat un miting în Parcul Izvor din Capitală pentru susținerea Israelului, după atacurile Hamas. Câteva sute de persoane s-au strâns la mitingul ”Solidari cu Statul Israel” pentru a susține poporul israelian în lupta împotriva terorismului.

AMBIANȚĂ
KATHLEEN ANN KAVALEC, ambasadoarea SUA la București

”Condoleanțe tuturor israelienilor și cetățenilor noștri, de asemenea, care i-au pierdut pe cei dragi sau au fost răniți de teroriști în atacurile de săptămâna trecută. Terorismul nu își are locul în lumea modernă. Actele teroriste ale Hamas sunt acte ale răului.”

ALEXANDRU RAFILA, ministrul Sănătății

”Solidaritatea pe care România a arătat-o încă din primele momente ale acestei tragedii față de Statul Israel este dincolo de orice dubiu și poziția pe care au avut-o președintele României, premierul, Guvernul României este cea de respingere a unor astfel de lucruri care pentru noi sunt copleșitoare și care nu ar trebui să se întâmple nicăieri în lume, cu atât mai puțin acum, în secolul XXI.”

VASILE DÎNCU, senator

"Tăcerea înseamnă complicitate, tăcerea până la urmă duce la crime ale istoriei."

Parlamentul a adoptat miercuri Declarația privind atacurile teroriste îndreptate împotriva Statului Israel și a populației civile, document prin care subliniază necesitatea acțiunii pentru crearea celor mai eficiente mecanisme care să asigure protecția libertății, democrației și a vieților omenești.


Miting pentru susținerea Israelului

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2