Date companie
 
 
 
 

Mitinguri de susținere sau împotriva președintelui Băsescu, în București și în țară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, suspendare, capitala, piata, tara, universitatii, sustinatori, victoriei, mitinguri, revolutiei, contestatari
 

Inițiativa de suspenda a președintelui Traian Băsescu a împărțit România în două. Sute de oameni au ieșit în stradă, atât în Capitală, cât și în marile orașe din țară, unii ca să-l susțină pe președinte, alții ca să-i ceară demisia. Unii manifestanți au mers mai departe și nu au ezitat să-și exprime nemulțumirea față de întreaga clasă politică. În București, susținătorii lui Băsescu s-au adunat la Piața Revoluției și la Piața Victoriei, iar contestatarii și-au fixat cartierul general la Piața Universității. La mitingul de la Piața Revoluției, organizat de PDL, a luat parte și fondatorul Inițiativei de Centru Dreapta, Mihai Răzvan Ungureanu.

MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, fondator, Inițiativa Civică de Centru Dreapta "Este aceasta Romania pe care v-ați dorit-o și dumneavoastră? Este aceasta Romania pe care Românie o dorim copiilor noștri? Suntem pregătiți să facem tot ce putem pentru a ne lua țara înapoi?

VASILE BLAGA, președinte PDL "Nu am renunțat, nu am cedat! Suntem gata să ne luptăm cu regimul Ponta."

Participanții la mitingul din Piața Revoluției au semnat o petiție pentru apărarea statului de drept și a democrației. La manifestația din Piața Victoriei au participat zeci de persoane care au scandat împotriva premierului Victor Ponta.

MONICA MACOVEI, europarlamentar "Victor Ponta nu dă semne de bun-simț. E un hoț, care a furat munca altuia, care tot hoție e și e un mincinos."

La Piața Universității, s-au adunat contestatarii președintelui Traian Băsescu.

AMBIANȚĂ "După 8 ani de domnie, 20 de pușcărie!"

La un moment dat, susținătorii lui Băsescu s-au intersectat cu contestatarii și doar intervenția rapidă a jandarmilor i-a calmat pe combatanți. Două persoane mai nervoase au ajuns la secția de poliție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2