Date companie
 
 
 
 

Moarte fulgerătoare, pentru doi muncitori arădeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, arad, ancheta, pecica, munca, muncitori, electrocutati
 

Soartă crudă, pentru doi muncitori arădeni, care au murit electrocutați în timp ce mutau o schelă, înaltă de nouă metri, în jurul unei hale, din localitatea Pecica. În timpul manevrelor, structura metalică a atins firele de înaltă tensiune.

ȘTEFAN MOLDOVAN, I.J.P. Arad "Este vorba despre un accident de muncã. Cei doi muncitori au încercat sã tragã o schelã, care a tins firele de înaltă tensiune, iar ei s-au electrocutat."

VOX "Zice cã vroiau sã mute scara sã zugrãveascã."

VOX "Sunt doi oameni muncitori cu care în fiecare zi ne întâlneam, ne salutam, chiar si dimineatã acum am vorbit cu ei."

Medicii au încercat, timp de 40 de minute, să-i resusciteze, însă fără succes.

BOGDAN ANINA, medic SMURD "Au fost gãsiti doi muncitori electrocutati, în stop cardio-respirator, la care s-a încercat manevra de resuscitare, dar fãrã reusitã."

Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis imediat o anchetă în acest caz.

IOAN GLIGOR, I.T.M. Arad "Din ce am discutat cu angajatorul, el spunea cã au contracte, unul mai recent, altul mai de mult, dar nu pot sã cred pânã nu verificãm exactitatea datelor la noi."

Unul dintre decedați avea 23 de ani și devenise tată în urmă cu doar câteva zile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pădurari cercetați pentru furt de lemne din pădure ( 28 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor la mai multe adrese din Timiș și Arad într-un dosar de furt de lemn. Perchezițiile au vizat mai mulți pădurari din cadrul Ocolului Silvic Lugoj care au obținut ilegal material lemnos.

 • Lucrul la distanță, normalitate și în România ( 12 Octombrie 2020 )

  Munca de acasă, la ordinea zilei! 80% dintre companii sunt de părere că munca la distanță este noua normă pe piața muncii, potrivit unui sondaj realizat de PricewaterhouseCoopers. Iar peste 53% dintre companii au creat și au implementat o politică în acest sens. 

 • Pilotul Valer Novac, decedat în accident rutier ( 4 Octombrie 2020 )

  Doliu în aviația română! Valer Novac, unul dintre cei mai buni piloți de elicoptere din România, și-a pierdut viața, sâmbătă, într-un tragic accident rutier produs pe Drumul Național 1B, pe raza localității Mizil.

 • O.U.G. privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în M.O. ( 29 Septembrie 2020 )

  Ordonanța de Urgență privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în Monitorul Oficial! Persoanele care doresc să achite retroactiv vechimea în muncă, își pot încheia contractul cu casa de pensii din zona de domiciliu.

 • Munca de acasă, preferată de români în pandemie ( 4 Septembrie 2020 )

  Munca de acasă, în topul preferințelor românilor! Potrivit datelor comunicate platforma de recrutare online BestJobs, în luna august, au fost înregistrate peste 100.000 de căutări de locuri de muncă pe Internet...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2