Date companie
 
 
 
 

Moarte învăluită în mister

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Aprilie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : preot, moarte, mister
 

Moarte învăluită în mister în județul Cluj. Un preot a fost găsit mort în fântâna din curtea casei parohiale. Sătenii spun că duhovnicul intrase în depresie și nu exclud varianta sinuciderii.

VOX sătean: "O vrut să scoată apă sau ce o vrut să facă, o alunecat o căzut în fântână și o rămas așa. Ce o fost nu știu cum o fost."

Preotul găsit mort slujea în satul Ghirișu Român de peste 20 de ani. Duhovnicul avea probleme mari de sănătate, iar unii săteni bănuiesc că asta l-ar fi determinat să-și pună capăt zilelor.

VOX: "Dar ce probleme avea? Cu nervii, cu inima. Internat la psihiatrie anul trecut, trebuia să mai meargă, nu s-a mai dus."

VOX: "El s-o tipat în fântână. S-a aruncat? Așa zic unii, acum nu știu că n-am fost acolo să vedem."

Mai mult, gura satului spune că duhovnicul ar fi intrat în depresie după ce a aflat că mai marii Bisericii ar fi vrut să-l înlocuiască.

VOX: "Era un om care își făcea datoria la biserică, era om de treabă."

VOX: "Eu l-am știut cumsecade, ne-am împăcat bine, copilul lui l-am iubit ca ai mei."

De șase ani, preotul își creștea singur cei trei copii, după ce soția i-a murit răpusă de cancer.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Comemorarea lui Eminescu, la Cimitirul Bellu ( 15 Iunie 2019 )

  Mihai Eminescu, comemorat cu onoruri, la Cimitirul Bellu din București, acolo unde este își doarme somnul de veci. Astăzi, 15 iunie, se împli­nesc 130 de ani de la moar­tea geniului poeziei românești, Mihai Eminescu.

 • O fată de preot a vrut să-și omoare prietena ( 28 Martie 2019 )

  O fată de 18 ani, elevă la un colegiu renumit din Ploiești, este cercetată de procurori pentru că ar fi încercat să își ucidă cea mai bună prietenă, după un plan criminal, gândit mai multe zile.Cea care a vrut să își omoare prietena...

 • Anchetă pentru moarte suspectă, la Pitești ( 12 Martie 2018 )

  Anchetă la Pitești, în cazul tânărului aruncat dintr-o mașină, în stare de inconștiență, și lăsat să moară în stradă. Poliția a deschis dosar pentru moarte suspectă, iar șoferul mașinii este cercetat în libertate...

 • Tir cuprins de flăcări ( 30 Decembrie 2017 )

  Moarte cumplită pentru un bărbat din județul Vâlcea. Acesta și-a pierdut viața în urma impactului violent dintre un TIR si un autoturism. Bărbatul se afla în autocamionul care a luat foc imediat dupa impact.

 • Moarte suspectă lângă Turceni ( 2 Noiembrie 2017 )

  Descoperire macabră lângă Turceni! Cadavrul unui barbat a fost zărit de trecători în canalul de colectare din apropierea termocentralei Turceni. Oamenii au sunat la 112 și la fața locului s-au deplasat...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2