Date companie
 
 
 
 

Moarte suspectă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Septembrie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Deces DJ Lalla
 

Apar noi informații în cazul decesului tinerei DJ Lalla, care face obiectul unei anchete de moarte suspectă. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu impact emoțional.

CĂTĂLIN ȚONE, expert antidrog ”Din discuțiile apărute în spațiul public, realizate de către cei apropiați, a rezultat că femeia trecea printr-o perioadă dificilă a vieții ei, în sensul că suferea de anumite praguri de depresie și chiar se certase cu iubitul și venise pe litoral pentru a se întâlni cu un alt bărbat, pe care îl cunoscuse recent, pentru a locui împreună cu el sau pentru a avea o relație sau pentru a se refugia din calea acestor necazuri.”

Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, împreună cu polițiștii delegați de la Serviciul de Investigații Criminale. În urma necropsiei sunt prelevate probe, care vor fi analizate, inclusiv din punct de vedere toxicologic, pentru a se constata dacă o anumită substanță a determinat, sub o formă sau alta, decesul. Cu privire la cauza decesului, anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze.

CĂTĂLIN ȚONE, expert antidrog ”Din primele verificări, a rezultat că plămânii ei erau plini cu apă și nisip, ceea ce indică că ea a murit prin înec, dar se va stabili exact condițiile în care ea s-a înecat, nefiind exclusă nicio posibilitate, începând de la cea mai gravă situație, crima, un act suicidal sau chiar un accident, în condițiile în care ea s-a dus acolo ca să înoate.”

Un grup de sportivi ieșiți la alergat au descoperit, joi-dimineață, trupul neînsuflețit al Laurei, la malul mării, în stațiunea Mamaia. Originară din Turda, județul Cluj, DJ Lalla avea o emisiune la un post de radio din București. Pe rețelele sociale, avea mii de urmăritori și posta periodic clipuri video cu ea. A devenit cunoscută în 2008, când a participat la o emisiune de talente.


Moarte suspectă

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2