Date companie
 
 
 
 

Mobilierul stradal, scos de pe lista de priorități a municipalității

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, sanctiuni, licitatie, mobilier, firea, stradal
 

Primarul general Gabriela Firea a cerut, luni, Societății Municipale Străzi, Poduri și Pasaje București S.A. anularea de urgență a licitației pentru mobilier urban cu valoare estimată la peste 110 de milioane de lei.

COSMINA STOIAN, reporter ”Potrivit anunțului publicat pe platforma de licitații publice, Compania intenționa să cumpere bănci, coșuri de gunoi, jardiniere, garduri metalice și grătare metalice de protecție a arborilor. Gabriela Firea a cerut sancționarea conducerii companiei și efectuarea de verificări, având în vedere că achiziționarea de mobilier urban nu este considerată o prioritate.”

În noiembrie anul trecut, Curtea de Apel București a stabilit că cele 22 de companii municipale înființate de administrația Gabrielei Firea, prin Consiliul General al Municipiului Bucureștri, au fost înființate fără a se respecta prevederile legii. Ulterior, în motivarea acestei sentințe se arată că aceste societăți ar fi trebuit înființate cu votul a două treimi din numărul consilierilor și nu cu majoritate simplă. În februarie 2019, instanța a respins cererea de revizuire pe această sentință, cerere făcută de Primăria Capitalei, astfel că în prezent se menține decizia din noiembrie anul trecut, respectiv decizia care arată că aceste companii sunt înființate ilegal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2