Date companie
 
 
 
 

Mobilizare la urne

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Vot candidati
 

Dezvoltarea comunităților din care fac parte, orașe moderne, un viitor mai bun pentru copii. Cu aceste gânduri s-au îndreptat la vot, încă de dimineață, candidații din diverse zone ale țării.

LUMINIȚA BARCARI, candidat, Primăria Fetești

"Am votat pentru dezvoltarea comunității noastre, am votat pentru viitorul copiilor și al nepoților noștri și am votat pentru o Românie puternică, într-o Europă puternică."

GABRIEL LUPULESCU, candidat, Primăria Bragadiru

"Am votat pentru continuitate, am votat pentru un Bragadiru modern, o infrastructură modernă și cu școli de nivel european. Fapte, nu vorbe."

DRAGOȘ SOARE, candidat, Primăria Slobozia

"Cu gânduri foarte, foarte curate și cu gândul că vom continua dezvoltarea Sloboziei, vom continua îmbunătățirea vieții în această comunitate și vom continua cu suportul întregii comunități."

MARIANA GÂJU, candidat, Primăria Cumpăna

"Mi-am exprimat votul ca orice locuitor al comunității Cumpăna. Vă indemn, dragi locuitori, să participați la votul de pe 9 iunie 2024. De ce? Pentru viitorul copiilor noștri, pentru stabilitatea dezvoltării proiectelor în comuna noastră dragă, Cumpăna."

GABRIEL ȘTEȚCO, candidat la președinția CJ Maramureș

"Am fost și mi-am exercitat dreptul de vot, am votat în această dimineață, cu gândul la viitor, cu gândul la comunitatea noastră și la un viitor mai bun pentru comunitatea din Baia Mare și din Maramureș."

IONEL BOGDAN, candidat, Primăria Baia Mare

"Astăzi, avem șansa împreună să demonstrăm că Baia Mare este un oraș puternic, respectat, și care se orientează spre dezvoltare și nu spre stagnare, cum a fost până acum. Astăzi avem șansa să demonstrăm cu adevărat că ne pasă de comunitatea noastră."

La urne, candidații s-au prezentat alături de familie și au subliniat că fiecare vot contează pentru a clădi un viitor mai bun, atât în țară, în comunitățile din care fac parte, cât și în Europa.


Mobilizare la urne

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2