Date companie
 
 
 
 

Modificări în Programul ”Rabla” 2014

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : modificari, program, rabla, tichete, dealer, mediu, administratie, 2014, fond
 

Programul Rabla 2014, supus recent dezbaterii publice, ar putea aduce o serie de modificări, față de versiunea precedentă. Astfel, tichetele ar putea să nu mai fie acordate fizic beneficiarilor, iar în program ar putea fi incluse și autovehicule cu o vechime mai mare sau egală cu opt ani. Pentru prima dată, tichetele vor fi distribuite în format electronic de Administrația Fondului pentru Mediu, către dealerii validați în acest program.

AȘARLUIZA BOANTĂ, reporter "Pentru a intra în posesia unui tichet, proprietarul mașinii se va înscrie direct la dealer și va merge apoi să-și caseze mașina la un colector validat. După aceea, trebuie să prezinte dovada casării, pentru a beneficia de prețul redus al noului automobil."

Autoritățile intenționează să distribuie circa 20.000 de tichete, de câte 6.500 de lei. Pe lângă prima de casare, proprietarii de automobile vechi ar putea primi și un eco-bonus în valoare de 500 lei. Tichetele rămase neutilizate, precum și cele alocate, pentru care s-au anulat notele de înscriere, vor fi redistribuite între punctele de lucru aparținând producătorilor validați din respectivele unități teritoriale. Anul trecut, deși au fost puse la dispoziție 20.000 de tichete, doar 13.000 de autovehicule noi au fost vândute prin acest program. Bugetul total alocat programului Rabla 2014 este de 140 de milioane de lei.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2