Date companie
 
 
 
 

Momente inedite de Revelion

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timisoara, pitesti, concert, suceava, revelion, artificii, anul, nou, focsani
 

AMBIANȚĂ numărătoare: ”Trei, doi, unu! La mulți ani, 2016!”

Noaptea trecerii în noul an, sărbătorită în toată țara! Chiar dacă focurile de artificii au lipsit de la multe petreceri, românii au știut cum să se distreze pe cinste. Fie că au ales să petreacă în stradă, în localuri sau acasă, oamenii s-au asigurat că vor avea ce povesti despre trecerea dintre ani. La Sibiu, Gabriel Cotabiță a marcat revenirea sa pe scena muzicală cu un concert de zile mari, iar la Suceava, o tânără a fost cerută în căsătorie chiar pe scenă, la miezul nopții.

AMBIANȚĂ ”Trei, doi, unu! La mulți ani, suceveni!”

Timișorenii au întâmpinat noul an cu un imens foc de artificii. Sibienii nu au avut parte de spectacole cu foc de artificii de Revelion, în schimb, la petrecerea din Piața Mare au cântat și dansat alături de Gabriel Cotabiță. Artistul a fost într-o formă de zile mari.

AMBIANȚĂ ”Cotabiță!”
 
GABRIEL COTABIȚĂ, artist ”La mine anul a fost scurt. Un an foarte scurt a fost. În 2016 îmi doresc să îndeplinesc ceea ce hotărăște Dumnezeu să mă pună să fac.”

Unei tinere din Suceava, cumpăna dintre ani i-a adus surpriza vieții sale.

AMBIANȚĂ cerere în casatorie: ”- Prima cerere în căsătorie pe 2016. Andreea, ești aici? Vrei să fii soția mea? - Da.”

Zece mii de oameni s-au prins în horă pe melodia cântată de Sofia Vicoveanca. La Focșani a fost cea mai scumpă petrecere de Revelion din țară. Autoritățile locale au plătit circa 270.000 de euro ca să îi distreze pe focșăneni.

AMBIANȚĂ ”Un joc de lasere cum n-ați mai văzut de multă vreme.”

Pe scenă au urcat rând pe rând Viorica și Ioniță de la Clejani, Voltaj, dar și Ricchi e Poveri.
 
VOX ”E cam frig, dar asta e treaba.”

La Pitești, frigul i-a pus la încercare pe petrecăreți, temperaturile coborând mult sub zero grade.

VOX ”Ne distram. De frig dansăm.”

Tragedia din Clubul Colectiv i-a îndemnat la prudență pe organizatorii evenimentelor de revelion. Anul acesta, în majoritatea orașelor, autoritățile au decis să înlocuiască focurile de artificii cu spectacole de lasere sau de confetti.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2