Date companie
 
 
 
 

Moneda nationala ar putea fi afectata de prelungirea protestelor de strada

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, moneda, nationala
 

Prelungirea protestelor ar putea da peste cap moneda nationala. Iar de aici, consecintele se tin lant: investitiile straine, si asa diminuate, se vor confrunta cu o noua scadere, spun analistii si șeful Executivului.

EMIL BOC, premierul Romaniei "E clar ca pe termen mediu si lung orice act de violenta pericliteaza situatia economica a tarii, cu consecinte asupra buzunarului. Exista riscul cresterii primei de risc si un cost suplimentar pentru finantarea cheltuielilor statului."

prin telefon: VLAD MUSCALU, economist "Daca vom vedea o continuare a protestelor, un numar mai mare de oameni, asta ar putea conduce la o posibila demisie a guvernului si ar fi rau. E posibil ca tensiunile din România sa îi sperie pe investitori. Risc de crestere a costului de finatare pentru stat, populatie si companii."

Un alt pericol pentru leu si creditul în valuta vine dinspre statele europene care au fost retrogradate la sfarsitul saptamânii trecute. Este vorba despre Franta, Austria sau Italia, tari care detin importante investitii în România.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2