Date companie
 
 
 
 

Monstrul din Caracal și-a recunoscut crimele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iulie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ucis, alexandra, Caracal, criminal, avocat, recunoscut, luiza, dinca
 

Monstrul din Caracal a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza. Anunțul a fost făcut de avocatul Bogdan Alexandru.

BOGDAN ALEXANDRU, avocdat din oficiu: "Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului, au venit de bunăvoie."

Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani a dispărut în luna aprilie, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut, miercuri, 24 iulie, și Alexandra Măceșanu, în vîrstă de 15 ani. Gheorghe Dincă, a fost dus din nou, astăzi, la casa groazei, pentru cercetări la fața locului. În cenușa aflată într-un butoi metalic din curtea casei, anchetatorii au găsit mai multe fragmente de oase calcinate și 21 de dinți de natură umană. De asemenea, au găsit haine de femeie și bijuterii, iar în mașina bărbatului era un cercel al Alexandrei, identificat de mama ei. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat că testele preliminare arată că ea s-a aflat în mașina lui Gheorghe Dincă, dovadă fiind firele de păr și cercelul. Pentru a doua zi consecutiv au fost reluate și căutările pe lac. Rămășițele umane găsite la locuința criminalului din Caracal au fost duse la Institutul de Medicină Legală din București. Luni diminață va începe analiza lor, în prezența organelor de anchetă. Se va analiza ADN-ul și se va face un examen antropologic, care vor dura aproximativ două săptămâni. Forțele de ordine păzesc zona, având în vedere tensiunile de seara trecută când oamenii s-au strâns la poarta casei monstrului dfin Caracal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2