Date companie
 
 
 
 

Moș Crăciun, întâmpinat cu poezii și colinde, la Național TV

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Decembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copii, Mos Craciun, National TV
 

Moment magic și plin de emoții la Centrul Național Media! Moșul darnic și bun a fost așteptat de copii, mai devreme, în studiourile Național Tv. Iar moșul nu a întârziat să apară. Și nu oricum, ci cu sacul plin de daruri. Micuții l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu poezii și colinde, care mai de care mai frumoase.

ALEX

"Ura! Ninge ca în poveste, timpul e de săniuș... Scoateți săniile afară.. Darurile vă așteaptă...Nu o să fiți mereu copii!"

Moș Crăciun a fost însoțit de crăciunițele bucuroase să împartă cadouri copiilor cuminți. Moșul a avut și alte ajutoare, ce au pus în desaga moșului jucării și dulciuri pentru copiii cuminți.

ALEXANDRU ALEXE, director proiect radio Național FM

"Toți copiii vor să le mulțumească ajutoarelor lui Moș Crăciun, Bebe Toys și Kaufland, fără ajutorul cărora nu puteam organiza această frumoasă petrecere. Am putut să îl primim pe Moș Crăciun așa cum se cuvine."

ERIC

"Cum a fost întâlnirea cu Moș Crăciun? Frumoasă, am primit cadouri. Ne arăți ce ai primit? Un puzzle cu 1000 de piese, bomboane, o portocală, poate chiar două. Îți plac cadourile primite? Da!"

MATEI

"Cum a fost întalnirea cu Moș Crăciun? Bine. I-ai spus un cântecel, o poezie? Da. I-a plăcut moșului? Da. Ce ai primit? Un elefant."

AMBIANTA COPII

MOȘ CRĂCIUN

"Am venit aici, la Național TV să dau cadouri tuturor copilașilor pe care i-am întâlnit și m-am bucurat eram când am văzut ce copilași frumoși, talentați și drăguți sunt la Național TV. Dar cuminți sunt? Cuminți, unii sunt foarte cuminți, alții așa și așa. Gata! Eu trebuie să plec, nu mă mai țineți de vorbă. La revedere! Sărbători fericite! La mulți ani! Să ne vedem sănătoși!"

Cei mici s-au bucurat de poveștile Moșului și de surprizele unei seri magice. Ei au promis că vor fi cuminți și anul viitor, pentru ca Moșul cel bun să îi viziteze tocmai de la Polul Nord, cu tolba plină de cadouri. Cu alte cuvinte, declarăm deschis sezonul serbărilor de Crăciun aici, la Național TV!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Excursie la fermă, pentru relaxare în aer liber și hrană sănătoasă ( 12 Iulie 2020 )

  Unde își pot petrece timpul liber bucureștenii care nu vor să stea ore întregi în trafic, pe drumul spre mare ori spre munte? În apropierea Capitalei există zone frumoase, amenajate pentru relaxare și distracție, unde...

 • Dezavantajele muncii de acasă ( 31 Mai 2020 )

  Munca de acasă nu este ușoară, pentru cei care au copii. Începând din 16 martie, momentul intrării în starea de urgență, mulți angajați din domeniul privat și de la stat și-au mutat biroul la domiciliu. Cum grădinițele...

 • UNICEF: Copiii săraci, tot mai vulnerabili, din cauza pandemiei ( 27 Mai 2020 )

  Copiii și familiile vulnerabile au un acces tot mai redus la produse de bază! Potrivit unui raport realizat de UNICEF, în România, din cauza pandemiei de coronavirus, copiii aflați în situație de risc au devenit tot mai vulnerabili, reducerea activității economice determinând o creștere a numărului familiilor ale căror venituri s-au redus. 

 • Sprijin psihologic la ”Obregia”, pentru părinții care nu se mai înțeleg cu copiii ( 16 Aprilie 2020 )

  Un spital din București vine în ajutorul părinților care nu se mai înțeleg cu copiii, din cauza izolării la domiciliu. Spitalul "Prof. Dr. Alexandru Obregia" pune la dispoziția părinților o linie gratuită de consiliere telefonică pe durata...

 • Bolnavii de cancer și medicii oncologi cer noi clarificări ( 9 Aprilie 2020 )

  Pacienții din România, în special cei bolnavi de cancer, cei cu boli cronice și persoanele care beneficiat de transplant sunt panicați din cauza interdicțiilor impuse în perioada stării de urgență. Documentul transmis...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2