Date companie
 
 
 
 

Motivarea CSM privind avizul negativ dat de procurori la cererea de revocare a șefei DNA, finalizată

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : csm, revocare, aviz, kovesi, cerere, motivare, negativ
 

Secția pentru procurori a CSM prezentat motivarea avizului negativ în cazul solicitării ministrului Justiției de revocare a procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. În motivare se arată că în cuprinsul cererii de revocare nu s-a făcut referire la niciuna dintre atribuțiile legale încălcate, nefiind specificată componenta managerială vizată.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "Deși ministrul Justiției a spus că cerea sa de revocare vizează toate componentele atribuțiilor manageriale ale procurorului șef al DNA, se observă existența unei enumerări generice a componentelor manageriale, fără o individualizare concretă a resurselor nelegal folosite, a deficiențelor comportamentale, a atribuțiilor legale neîndeplinite sau a aptitudinilor manageriale inexistente sau îndeplinite defectuos".

Cel care urmează să anunțe decizia în cazul solicitării de revocare a șefei DNA este președintele Klaus Iohannis. Șeful Statului a afirmat în repetate rânduri că nu consideră că ar exista motive de revocare a Laurei Codruța Kovesi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă transnațională privind fraude cu fonduri europene, în desfășurare ( 30 Octombrie 2019 )

  Dezvăluire șocantă, privind fraude uriașe cu fonduri europene! Șeful interimar al D.N.A., Călin Nistor, a anunțat că este în desfășurare o mare anchetă transnațională, având ca obiect fraude cu fonduri europene în agricultură.

 • Kovesi, confirmată în funcția de procuror-șef european de Consiliul Uniunii Europene ( 14 Octombrie 2019 )

  Laura Codruța Kövesi, confirmată în funcția de procuror-șef european! Consiliul Uniunii Europene a confirmat numirea fostei șefe a DNA în funcția de procuror-șef european.Urmează ca această numire să fie supusă spre...

 • Kovesi, aviz favorabil pentru funcția de procuror șef european ( 19 Septembrie 2019 )

  Victorie majoră pentru Laura Codruța Kovesi! Fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție din România a primit aviz favorabil din partea Consiliului Uniunii Europene, pentru a ocupa postul de procuror-șef al Parchetului European.

 • Declarația de presă a președintelui Klaus Iohannis ( 10 Iulie 2019 )

  Un nou atac al președintelui Klaus Iohannis, la adresa guvernării PSD-ALDE! Într-o declarație de presă susținută, astăzi, șeful statului a comentat conținutul și efectele raportului GRECO și a cerut măsuri din partea Executivului, pentru remedierea problemelor.

 • Kovesi poate ieși oricând din țară ( 4 Aprilie 2019 )

  Laura Codruța Kovesi a scăpat de controlul judiciar! Înalta Curte de Casație și Justiție a admis contestația depusă de către fosta șefă DNA și a decis ridicarea măsurii impuse de către Secția de anchetă a magistraților.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2