Date companie
 
 
 
 

Motocicliștii, din nou în trafic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, trafic, primavara, motociclete
 

Primăvara nu vine doar cu temperaturi ridicate, ci și cu adrenalină la maximum, mai ales pentru motocicliștii participanți la traficul bucureștean. O echipă Național TV a mers astăzi pe străzile din Capitală pentru a vedea cum atacă bikerii primele zile cu soare cu dinți. L-am cunoscut, astfel, pe Cristi, care spune că s-a echipat corespunzător și respectă regulile din trafic, dar că este conștient că șoferii neatenți reprezintă un pericol constant.

VOX "- Le-am scos de 2 săptămâni de când a venit vremea caldă, mergem și la serviciu, mergem oriunde. E cel mai comod mijloc de transport în București. - Cum le-ați pregătit? Motocicleta și echipamentul? - Echipamentul este unul nou! O geacă nouă, o cască nouă, motocicleta am servisat-o, cauciucuri, lichide schimbate și frâne, bineînțeles. Astea sunt cele mai importante la noi."

CRISTIAN VÂRJAN, motociclist "Inițial nu au fost obișnuiți cu prezența noastră, dar, ușor, încep să se obișnuiască cu noi ca și în ceilalți ani și sper să nu fie probleme."

VOX "- Cum este în trafic? - Destul de aglomerat? - Cum v-au primit șoferii? - Mi se pare că șoferii au început să conviețuiască cu motocicliștii."

Nu toți șoferii par să le ureze bun venit motocicliștilor în noul sezon.

VOX "Nici nu o să ma obișnuiesc niciodată."

Cristi le-a transmis un mesaj colegilor din trafic.

VOX "Pentru colegii noștri motocicliști, să fie cumpătați, să respecte regulile de circulație, iar, pentru ceilalți participanți la trafic, să știe, să conștientizeze că și noi suntem în trafic și trebuie să ne deplasăm regulamentar toți."

Cristi ne-a spus că merge cu motocicleta de la 18 ani, iar pasiunea pentru ea a moștenit-o din familie, de la bunicul său.

VOX "- Cred că de vreo 17 ani merg cu motocicleta și s-a transmis de la bunicul meu. - Ați schimbat multe motociclete? - Da, sunt la a 20-a. Următoarea, un S100. Mai merg și mă dau pe circuite amenajate în Bacau și aici, următorul eveniment aș vrea să fie la cursa moto GP."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2