Date companie
 
 
 
 

Motocicliștii, vestitorii primăverii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Eveniment moto
 

Motocicliștii au marcat sosirea primăverii, printr-un marș pe două roți, pe străzile Bucureștiului. Sâmbătă, peste 300 de motocicliști au pornit în cursă din Piața Presei Libere și s-au oprit în vecinătatea zonei Lacul Morii, în ”parada de închidere a sezonului rece”.

VOX ”Ca în fiecare an, ne adunăm să facem un pic de gălăgie, ca să le reamintim colegilor de trafic că am reapărut și noi, pentru că noi suntem adevărații vestitori ai primăverii.”

PAVEL CONSTANTIN, căpitan de drum ”Este un eveniment cu tradiție pentru noi. Este un eveniment pe care îl facem din 2012, în fiecare an. Scopul acestuia este să atragă atenția participanților la trafic că vremea s-a încălzit, motocicliștii ies în trafic și solicităm puțin mai multă atenție în oglinzi și să ieșim puțin din obișnuința asta din iarnă, în care doar mașinile sunt în trafic.”

ALEXANDRU CÂRCIU, secretar club de motocicliști ”Motociclistul nu are timp să se uite pe geam, trebuie să fie 100% conștient de ce face, unde merge, trebuie să prevadă ce face mașina din fața lui, trebuie să evite o groapă, trebuie să evite un canal descoperit, poate. Se pot rupe niște oase ușor, asfaltul doare, dar totul se face cu cumpătare.”

Pentru ca motocicliștii să se deplase fără dificultate până la locul de întâlnire, traficul rutier a fost restricționat pe banda întâi de ciculație. Marșul motocicliștilor face parte din campania ”Siguranță pe două roți”, organizată cu scopul conștientizării pericolelor în absența unui comportament civilizat în trafic.


Motocicliștii, vestitorii primăverii

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2