Date companie
 
 
 
 

Multime de viziitatori, la expoziția de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Octombrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : preturi, expozitie, incaltaminte, imbracaminte, Romexpo, garderoba, pavilion
 

Mulțime de vizitatori dornici să-și înnoiască garderoba, în acest weekend, la cea mai mare expoziție cu vânzare, de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată în Pavilionul C2 de la Romexpo! Hainele și încălțămintea sunt produse de branduri renumite și vândute la prețuri semnificativ mai mici față de cele practicate în marile magazine. Sunt peste 40.000 de produse, ce pot fi cumpărate cu prețuri începând de la 20 de lei.

VOX „Este foarte interesant! Sunt niște produse de firmă, la un preț mai bun și, deja, mi-am ales câteva produse pe care le voi proba.”

VOX „- Ce produse ați găsit? - Două geci de toamnă. - Prețurile cum vi se par? - Mi s-au părut ok. Chiar ok la preț!”

VOX „- Vreau o rochițică! - Vrei o rochiță? - Da! - Și ți-ai găsit? - Da.”

VOX „- Ți-ai găsit ceva pe placul tău? - Da, totul!”

CLAUDIA FARCAȘ, organizator evenimente „Târgul, până acum, pot spune că pe zi ce trece este tot mai bine. Oamenii știu de noi, află de noi și vin. Îi așteptăm, pentru că brandurile noastre sunt chiar branduri renumite și sunt de calitate și sunt la prețuri extraordinare.”

Expoziția de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Romexpo este deschisă până pe 13 octombrie, iar intrarea este liberă.


Multime de viziitatori, la expoziția de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Romexpo

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Expoziția ”Constelația Cărăbuș”, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” ( 2 Noiembrie 2019 )

  Deschidere oficială a expozitiei de fotografie “Constelația Cărăbuș”, eveniment marcant în viața culturală a Bucureștiului! Vineri a avut loc vernisajul expoziției care cuprinde fotografii rare cu o figură cheie în teatrul de revistă...

 • Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare, la dispoziția consumatorilor ( 15 Octombrie 2019 )

  Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare, lansat astăzi de Consiliul Concurenței! Platforma online, în care s-au investit 300.000 de euro, va afișa prețul a circa 30.000 de produse din aproximativ 1.700 de magazine integrate...

 • Branduri de renume la prețuri mici, la cea mai mare expoziție de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată la ROMEXPO ( 5 Octombrie 2019 )

  Omul are nevoi și în funcție de anotimp, iar una dintre aceste nevoi este aceea de împrospătare a garderobei. Dacă se poate, cu lucruri de calitate, la prețuri accesibile. Cea mai mare expoziție de haine, cu vânzare, organizată...

 • Branduri de renume, la prețuri accesibile ( 2 Octombrie 2019 )

  Toamna a sosit, iar acum este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 • Mii de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, la Romexpo ( 30 Septembrie 2019 )

  Toamna este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2