Date companie
 
 
 
 

Muncitorii străini de pe un șantier din București, pozitivi la coronavirus

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, santier, muncitori, focar, sector, coronavirus
 

Cel mai mare focar de coronavirus din București, identificat pe un șantier din Sectorul 4, unde lucrează muncitori străini! După ce au fost testați pozitiv, peste 100 de muncitori indieni, nepalezi, dar și de alte naționalități au fost puși în izolare, în barăcile lor din apropierea șantierului, iar circa 30 au fost internați în spital. De asemenea, se așteaptă rezultatele testelor în cazul altor lucrători cu simptome de COVID-19.

OANA PASCARU, reporter „Muncitorii aflați în izolare sunt păziți de jandarmi și nu mai au voie să părăsească aria barăcilor. Situația lor este dificilă, deoarece în zona respectivă nu există o cantină. De obicei, muncitorii își cumpărau mâncare de la magazinele din apropiere.”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost pe șantier, noaptea trecută, pentru a se interesa personal de situația acestor oameni . Ancheta epidemiologică aflată în curs va stabili care este starea muncitorilor. În total, 120 de muncitori lucrează pe acest șantier, la construcția unui bloc. Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a declarat că focarul a fost izolat și au fost luate toate măsurile care se impun.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2